U bent hier: Home | Vuur in uw leven
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
Vuur in uw leven - Showroom Veldheer kachels 1 (711 x 533).jpg
 

Vuur in uw leven

Ook met de installatie van de kachel en eventueel de aanleg van het rookkanaal, daarmee helpen wij u graag. U bent van begin, van de aankoop van de kachel, tot het eind: de kachel brandend in uw woning, bij Veldheer Kachels in goede handen.

Showroom
In onze showroom in Hummelo staan ruim 120 kachels opgesteld van gerenommeerde merken, waaronder onze eigen kachel de Veldheer. Een groot gedeelte van deze kachels, zowel hout als gas, kan op verzoek brandend worden getoond. Ons assortiment is breed en veelzijdig en biedt voor elke smaak wat wils. Zo zijn er bv ook kachels met extra functies zoals kooktoestellen of ovens.

Smederij
Tussen de showrooms in ligt onze smederij. Hier kunnen wij van staal diverse items zoals opvangconstructies voor stenen schoorstenen, verlopen, paskaders etc. maken. Eigenlijk alle mogelijke aanpassingen die voor een kachel nodig zouden zijn. Ook accessoires zoals houtbakken, houttangen, vloerplaten en tuinhaarden maken wij hier zelf. Daarnaast kunnen we standaard kachels aanpassen aan de situatie en zelfs een kachel op maat, geheel naar uw eigen wensenpakket behoort tot de mogelijkheden.

Installatie
De juiste kachel gevonden? Dan mag hij geplaatst of ingebouwd worden en het rookkanaal aangelegd. Veldheer kachels kan dit voor u verzorgen zodat de installatie aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Veldheer Kachels is erkend installateur en heeft de erkenning: "Installateur sfeerverwarming alle Toestellen" EVIS 2012.
Om een rookkanaal aan te leggen in huizen met betonnen vloeren moeten er gaten in de vloer worden geboord om het rookkanaal door te voeren. Wij beschikken hiervoor over apparatuur voor horizontale en verticale betonboringen.