U bent hier: Kachels | Veldheer
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
 

Veldheer

In onze ambachtelijke smederij hebben we een stoere en robuuste kachel ontworpen, de Veldheer.

Veldheer
 

Vrijstaande houtkachel
Een houtkachel is vaak het middelpunt van veel mooie momenten thuis. De Veldheer is dan ook een blikvanger in uw interieur. Niet door toeters en bellen maar door een strakke afwerking en een hoogwaardige uitstraling. De Veldheer laat zich het best omschrijven als een degelijk, robuust en perfect afgewerkte no-nonsense kachel. Alle lasnaden zijn vlak of onder een radius geslepen waardoor een strakke afwerking ontstaat.

Ambacht
Achter de winkel in Hummelo werkt een klein en enthousiast team in een goed geoutilleerde smederij aan de nieuwe Veldheer. Met liefde voor het vak als drijfveer, wordt daar op ambachtelijke wijze de Veldheer ontworpen en vervaardigd. Daarbij zijn de wensen van de klant leidend maar streven we met de Veldheer ook naar de best realiseerbare milieunormen. Dat vergt een uniek ontwerp en daarbij maakt onze expertise en ervaring nu net het verschil.

Milieu
Vanzelfsprekend zijn alle Veldheer modellen gekeurd volgens de Din+ en EN13240 normen. Ter illustratie van de gedrevenheid om het maximaal haalbare te realiseren, de Veldheer 3. Deze technisch hoogstaande houtkachel realiseert een Co-uitstoot van 0,03% en een stofuitstoot van 24mg/Nm3 bij een rendement van 83%. Dat zegt u misschien niet zoveel, maar daarmee is het één van schoonste en zuinigste kachels in heel Europa! Dat zegt genoeg over de kwaliteit van Veldheer, een Nederlands topproduct, Handmade in Hummelo.

Model
Er zijn er 5 modellen uit die gewoon Veldheer 1 t/m 5 genoemd worden. Standaard wordt de Veldheer in antraciet geleverd, maar andere kleuren zoals zwart, bruin en gietijzer zijn natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast bestaat er de keuze uit een boven- of achteruitgang.

Kortom, ga de Veldheer bekijken en beleef dit stuk vakwerk.

Kijk ook eens op www.veldheerhaarden.nl