U bent hier: Home | de Veldheer
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
de Veldheer - IMG_7738 (0 x 0).jpg
 

de Veldheer

In onze ambachtelijke smederij in Hummelo in de Achterhoek hebben we een stoere en robuuste kachel ontworpen: de VELDHEER.

Een kachel is vaak het middelpunt van veel mooie momenten thuis. De Veldheer is dan ook een blikvanger in uw interieur. Niet door toeters en bellen maar door een strakke afwerking en een hoogwaardige uitstraling. De Veldheer laat zich het best omschrijven als een degelijk, robuust en perfect afgewerkte no-nonsense kachel. Alle lasnaden zijn vlak of onder een radius geslepen waardoor een strakke afwerking ontstaat. Er zijn er 5 modellen die gewoon Veldheer 1 t/m 5 genoemd worden..

Naast het bijzondere en tijdloze design behoort de Veldheer tot de milieuvriendelijkste op de markt. En daar zijn wij trots op. Al onze kachels zijn getest volgens de allernieuwste eisen en voldoen ruim aan de strengste Europese milieunormen EN13240 en Din+. Standaard wordt de Veldheer in antraciet geleverd, maar andere kleuren zoals zwart, bruin en gietijzer zijn natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast bestaat er de keuze uit een boven- of achteruitgang.

Kortom, ga de Veldheer bekijken en beleef dit stuk vakwerk.

Kijk ook op www.veldheerhaarden.nl

Veldheer 1