U bent hier: Home | Schouwen | Pierres d'Henri
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
 

Pierres d'Henri

Slechts beroerd door de geest en de handen van de mens komt steen werkelijk tot leven.

Pierres d'Henri
 

Schouwen
Pierres d'Henri is gedurende de 15 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een specialist in de fabricage van natuurstenen schouwen in alle denkbare vormen, maten en steensoorten. De modellen geven slechts een beperkt beeld van de mogelijkheden en zijn bedoeld een indruk te geven en u op weg te helpen de schouw van uw dromen te realiseren.

Haard plateaus
Een ruime collectie haard plateaus in verschillende soorten natuursteen en afgewerkt zoals u dat wilt: gezoet, gestraald, gepolijst of gebrand. De perfecte omlijsting voor een eigentijdse haard.

Natuursteen uit eigen groeves
Een mooie natuurstenen schouw geeft uw open haard of kachel een royaal karakter. Klassiek, eigentijds, minimalistisch of rijk gedecoreerd, Pierres d'Henri levert een uitgebreide collectie in alle gangbare afmetingen. Het ruwe materiaal wordt gewonnen uit groeves in Frankrijk en Spanje en aldaar gevormd door ervaren natuursteen bewerkers.

De  groevesplateaus worden vervaardigd en geleverd in verschillende steensoorten, waaronder Belgisch hardsteen, lei, graniet en kalksteen. Het oppervlak kan op de meest uiteenlopende manieren worden afgewerkt. Gezoet, gepolijst, gestraald of gebrand, alle ambachtelijke bewerkingstechnieken worden voor u in stelling gebracht

Maatwerk en eigen ontwerp
Vanzelfsprekend worden de schouwen voor uw situatie op maat gemaakt maar daarnaast kunnen de steenhouwers zelfs uw eigen ontwerp uitvoeren, zodat u een compleet unieke schouw in huis haalt.

Kijk ook op www.pierresdhenri.nl