U bent hier: Home | Houtkachels | Totem
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
 

totem

U bent liefhebber van een knapperend, geurig, rustgevend vuur en daarom op zoek naar die ene sfeervolle open haard. Maar zou u nog steeds kiezen voor uitsluitend een open haard wanneer er een combinatie mogelijk is?

Totem
 

Open of dicht? niet meer kiezen..
Met een Totemhaard kunt u in een handomdraai van uw karakteristieke open haard een behaaglijke, hoog rendabele kachel maken, en andersom.

Dit doet u met een liftdeurhaard. U schuift de liftdeur naar wens eenvoudig omhoog of omlaag. Is de liftdeur dicht, dan brandt uw haard als milieuvriendelijke kachel met alle voordelen van dien: hoog rendement, minder houtverbruik en minder uitstoot door naverbranding. Dankzij raambeluchting blijft het glas van de liftdeur schoon en houdt u optimaal zicht op het vuur. Met gesloten liftdeur is uw haard ook veilig; geen wegspattende vonken. Praktisch als u even weg moet of wilt gaan slapen. Stookt u open dan geniet u van het open haard vuur.

Onzichtbare liftdeur
Uniek aan de Totem liftdeurhaarden is dat de glazen liftdeur met zijn omlijsting geheel uit het zicht verdwijnt, wanneer de liftdeurhaard functioneert als open haard. Voor elke ruimte en elke smaak heeft Totem een passende haard: van nostalgisch tot hypermodern. Wilt u één of meer zichtzijden, vlak of bol glas, een haard tegen een strakke wand, in een hoek of aan het plafond, een doorkijkhaard of één die geschikt is voor inbouw in een natuurstenen schouw? De modellen en mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege dit ongekend ruime assortiment, de hoogwaardige kwaliteit en de betrouwbaarheid is Totem ook erg geliefd bij architecten. Diverse haarden lenen zich voor bijzondere en gewaagde projecten.

Kijk ook op www.totem.nl