U bent hier: Home | Houtkachels | M-Design
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
 

M-Design

Vuur is bij M-Design het uitganspunt van elke ontwerp. Om het effect van het vlammenspel te accentueren kiezen ze voor sobere en strakke lijnen.

M-Design
 

"Passion for fire" in hart en ziel
De 4 sleutelwoorden bij M-design zijn:
-vooruitstrevend design
-milieuvriendelijke verbranding
-hoog rendement
-top kwaliteit

Kachels
Bij M-Design kunt u kiezen uit hout- of gas gestookte kachels.
De gastoestellen laten u toe in alle seizoenen te genieten van het magische vlammenspel. Horizontale-, verticale- en doorkijkgashaarden zijn er in verschillende afmetingen. Hierdoor kunt u de haard vinden die het best bij uw situatie past.

Liftdeurhaarden
Beleef de sensatie van een echte open haard. Zonder warmteverlies en optimaal rendement. Het glas blijft lange tijd zuiver en is makkelijk te reinigen. Het gamma bestaat uit horizontale en verticale liftdeurhaarden. Met een doorkijkhaard kun je dubbel genieten! De haard kan centraal of met 1 zijde tegen een wand worden geplaatst.

Inbouwhaarden
De inbouwhaarden van M-Design zijn makkelijk te plaatsen en zijn er in diverse maten zodat er bijna voor elke situatie wel een haard op maat te vinden is. Het vuur is goedzichtbaar door de grote ruit en ook hierbij is er een doorkijkhaard.

Vrijstaand
Strakke modellen met eenvoudige lijnen. Grote ruit waardoor het vuur goed zichtbaar is. En sommige zelfs draaibaar. Bij M-Design is er volop keus.

Kijk ook op www.m-design.be