U bent hier: Home | Houtkachels | Dik Geurts
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
 

Dik Geurts

De naam Dik Geurts staat al sinds de oprichting van het bedrijf in 1981 garant voor een exclusief design. Niet alledaagse haarden voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en aan vakmanschap.
Dik Geurts
 

Houtkachels
Vrijstaande houtkachels van Dik Geurts zijn niet alleen mooi om te zien maar ook degelijk en duurzaam, voorzien van een uitgekiend stooksysteem.

Designhaarden
Dik Geurts heeft een unieke kijk op de combinatie van interieur en architectuur. De designhaarden vallen op door hun eigenzinnige en smaakvolle styling. De ontwerpen komen niet alleen tot stand dankzij de creativiteit van het Dik Geurts team; ze werken daarnaast ook nauw samen met gerenommeerde Nederlandse designers.Typerend voor de Dik Geurts designhaarden: functionele en betaalbare kachels die zich onderscheiden door een bijzonder ontwerp en materiaalgebruik. De ruime collectie geeft u de mogelijkheid om de juiste haard te kiezen die past in uw interieur.

Inzet- en inbouwhaarden
Een inzethaard kan gebruikt worden om in een bestaande openhaard te plaatsen. Een echte openhaard geeft heel weinig warmte en verbruikt daarbij heel veel hout. Vandaar dat veel mensen een inzethaard plaatsen in hun bestaande openhaard. Een inbouwhaard wordt gebouwd in een nieuwe situatie. De haard wordt als eerste geplaatst en aangesloten en daarna wordt de ombouw er omheen geplaatst.
Het Dik Geurts assortiment inzethaarden is zeer uitgebreid. Toch kan het zijn dat de standaard toestellen qua maatvoering niet in te passen zijn in uw bestaande schouw of open haard. Dik Geurts biedt vrijwel als enige leverancier in de markt hiervoor een oplossing. Voor een relatief geringe meerprijs maken zij voor u de inzethaard namelijk precies op maat. Soms is het voldoende om alleen het frontkader aan te passen.

CV Haarden
Dik Geurts levert ook zogenaamde CV haarden, een milieuvriendelijk alternatief om uw huis te verwarmen. Bij deze haarden worden de nog hete rookgassen gebruikt voor het verwarmen van water voor uw CV systeem of voor warm tapwater. Op deze wijze haalt u meer rendement uit uw haard of kachel, dat zorgt voor aardig wat besparing op uw energiekosten terwijl u tegelijkertijd geniet van de gezelligheid van een houtvuur.
Het assortiment CV haarden van Dik Geurts biedt twee oplossingen. Allereerst zijn er de haarden die gebruik maken van een warmtewisselaar. Hierbij ligt de nadruk op het verwarmen van de woonruimte en wordt slechts een beperkt deel van de warmte afgegeven aan het water. Daarnaast zijn er de haarden die werken volgens de nieuwste techniek met een watermantel. Bij deze haarden wordt het grootste deel van de warmte juist aan het watergedeelte afgegeven.

Tuinhaarden en barbecues
De tuinhaarden en barbecues van Dik Geurts kenmerken zich door een uniek design en een hoge afwerkingsgraad. Zo bent u jarenlang verzekerd van een sfeervolhoutvuur in uw tuin of op uw terras. Bekijk en vergelijk de tuinhaarden en barbecues en ontdek welke het best bij uw tuin of terras past!

Kijk ook op www.dikgeurts.nl