U bent hier: Home | Gaskachels | Element4
facebooklinkedintwitteraddthis
facebooklinkedintwitteraddthis
 

Element4

Element4 gashaarden. Eenvoudig het mooist.

Element4
 

Eenvoud
In de collectie van Element4 vindt u veel verschillende gashaarden, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Hun doordachte eenvoud. Want volgens Element4 is eenvoud het kenmerk van ware schoonheid.

Eenvoud in constructie maakt de installatie en het onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt voor gezelligheid en sfeer in huis met letterlijk één druk op de knop. En eenvoud in design levert ontwerpen op die de unieke schoonheid van het vuur volledig tot zijn recht laten komen.

Gashaarden gesloten systeem
De gashaarden van Element4 zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens veilig, schoon en lekker snel. Met een simpele knop ontsteekt u de gashaard. Elk model is uitgerust met een afstandsbediening. Uniek aan onze gashaarden is de geringe inbouwdiepte, vanaf slechts 25 cm! Dit maakt de installatie nog eenvoudiger en het ruimteverlies in de kamer minimaal.

Gashaarden zonder afvoer
Deze gashaarden van Element4 hebben geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Ideaal voor een ieder die de sfeer van echte vlammen in huis wil hebben maar geen beschikking heeft over een afvoerkanaal naar buiten. De gashaarden zijn eenvoudig aan de muur te hangen en geven uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling.

Gevelkachels
Gevelkachels zijn een functionele oplossing om ruimtes te verwarmen. Op bijna elke willekeurige plaats tegen de gevel kunt u een gevelkachel bevestigen. Heel handig voor bijvoorbeeld de verwarming van kleinere ruimtes of vakantiewoningen.

De gevelkachels van Element4 zijn mooi vormgegeven, waarbij de DL serie zelfs een unieke ruit met brandende houtset heeft.

Kijk ook op www.element4.nl